Diş hekimi ve diş klinikleri için hasta takip programı; hastaların randevu, muayene, reçete, makbuz ve fatura gibi işlemlerini dijital bir program aracılığıyla yapmasını sağlayan yenilikçi bir dental otomasyon programıdır.

Sağlık dünyasında hizmet veren bir kliniğiniz bulunduğunda, buradaki süreçlerinizi en hızlı bir şekilde ilerletmek ve klinikteki yönetimi en verimli bir şekilde sağlayabilmek adına özel bir yazılım önemli bir araçtır. Günümüzde hasta takibi yapmak, klinik içi dijital yönetimlerini sağlamak amacıyla birbirinden farklı özel yazılımlar ve hasta takip programları bulunmaktadır. Bu programları kullanarak en iyi şekilde sizler hekim – hasta takibi yapabilir, tüm süreçlere detaylı bir şekilde hakim olabilirsiniz.

Önemli bir araç olarak günümüzde kullanılan hasta takibini yapabilmek amacıyla doktorlara yönelik kullanılabilir bu online hasta takip programı sayesinde klinik yönetiminizi en kolay şekilde sağlayabilmek mümkündür. Eğer bir kliniğiniz varsa hasta takiplerinin yanı sıra; randevu takibi, stok takibi, detaylı muhasebe raporları gibi otomasyonların bir arada olduğu DentalBulut yazılımından faydalanabilirsiniz. Bulut tabanlı ve herhangi bir kurulum gerektirmeyen DentalBulut sayesinde istediğiniz bilgisayar veya telefondan erişim sağlayabilirsiniz. Randevu hatırlatma mesajı gönderimini otomatize ederek muayenehanenize gelecek olan hastalarınızın takibini DentalBulut’a bırakabilirsiniz.

Diş Hekimlerine Özel Takip Sistem Özellikleri

Diş kliniğinize gelen hastalarınıza ilgi göstermek ve onlar hakkında detaylı bilgiye sahip olmak amacıyla kullanılan diş hekimi hasta takip programı nedir diye düşünüldüğünde; pek çok özelliği içerisinde barındıran bir program olarak bahsedilmesi mümkündür. Sizler de özel fiyatlar çerçevesinde bu programlardan faydalanabilir ve online sunucularda depolanan verilerinizin herhangi bir kaybı, yok olması ya da ulaşılamama gibi sorunlarıyla karşı karşıya kalmadan rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz. Aylık veya yıllık süre seçenekleriyle DentalBulut hasta takip programını tercih edebilirsiniz. Henüz diş kliniği açmak üzere misiniz? O zaman diş kliniği açma maliyeti adlı blog yazımızı şimdi inceleyebilirsiniz!

En uygun ve kampanyalı fiyatlarla bugün siz de kliniğinizde, ziyaretinize gelen hastalarınızın tüm medikal süreçleriyle ilgilenebilir, kayıtlarını tutabilir ve bu sayede geçmişe yönelik ulaşmak istediğiniz pek çok veriye de online platform üzerinden erişebilirsiniz. Online hasta takip programında olmasını istediğiniz birçok özellik, detaylandırılmış şekilde bulunurken siz de hızlıca kaydolup bu sistemin tüm avantajlarından faydalanabilirsiniz.

DentalBulut
Diş Hekimi Hasta Takip Programı
Şimdi 14 Gün Ücretsiz Deneyin!

 

Sıkça Sorulan Sorular

Hasta takip programı diş klinikleri için uygun mudur?

Evet, diş klinikleri için hasta takip programı uygundur.

DentalBulut, diş hekimleri için hasta takip programı online hizmet mi sunmaktadır?

Evet, diş hekimleri ve diş klinikleri için hasta takip programı online hizmet sunmaktadır.

DentalBulut, diş hekimleri için hasta takip programı ücretsiz deneme imkanı sunmakta mıdır?

Evet, diş hekimleri için hasta takip programı ücretsiz deneme imkanı sunmaktadır.

DentalBulut, diş hekimleri için hasta takip programı destek imkanı bulunmakta mıdır?

Evet, DentalBulut diş hekimleri için hasta takip programı hakkında detaylı bir şekilde hizmet sunan destek hattımız ve ekibimiz bulunmaktadır.

DentalBulut diş hekimleri için hasta takip programı aynı zamanda bir dental program ve dental otomasyon sistemi midir?

Evet, DentalBulut diş hekimleri için hasta takip programı aynı zamanda bir dental program ve dental otomasyon sistemidir.