2018’in son günlerine gelmişken, yeni bir seneye “Merhaba” demeden önce bu sene DentalBulut olarak yaptığımız yeniliklerden ve güncellemelerden şöyle kısaca bir bahsedelim istedik. Koca bir sene diş hekimlerimiz, hastalarının tedavilerine yoğunlaşmışken biz de DentalBulut olarak onların işlerini daha rahat ve konforlu yapabilmeleri için elimizden geleni yaptık. Çok çalıştık ve bu sene boyunca diş hekimlerimize daha iyi hizmet verebilmek için yepyeni özellikler ve kolaylıklar sunduk. İşte 2018’de yaptıklarımızın kısa bir listesi:

  • Mart ayında DentalBulut iOS ve Android uygulamalarımızı tamamen yeniledik. Mobil uygulamarımızdaki eksikliklerin ve aksaklıkların farkına varıp sizin için erişimi daha kolay, tasarımı daha güzel bir mobil uygulama sunmaya çalıştık.
  • Ağustos ayında USS (Ulusal Sağlık Sistemi) veri gönderimleri başladı. Her ne kadar veri gönderiminin hekimler tarafından hastalarına karşı etik bakımdan uygun olup olmadığı tartışma konusu olsa da bizim DentalBulut olarak amacımız, hekimlerimizin veri gönderimini yapmak zorunda oldukları durumlarda onlara kolaylık sağlamak. Bu sebeple USS Veri Gönderimi de yeni özelliklerimizin arasında. Size (diş hekimlerimize) verilen ÇKYS (Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi) kurum kodu ve parolanızla DentalBulut üzerinden rahatlıkla ve güvenle veri gönderimi yapabilirsiniz. USS Veri Gönderimi başlığı altında bulunan ‘Sıkça Sorulan Sorular’ bölümünden USS Veri gönderimi hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilir, eğer sorunuza hala cevap bulamazsanız aynı başlık altında bulunan ‘Destek Al’a tıklayarak bilgi almak istediğiniz konuyu ve mesajınızı yazıp bize gönderebilirsiniz.
  • Kasım ayında Stok modülümüz eklendi. Bu modül diş hekimlerimiz tarafından sıkça önerilmiş ve talep edilmişti. Bunu gerçekleştirmiş olmak ve bu ihtiyacınızı da giderebilmek bizim için çok önemliydi. Bu modül sayesinde stok listesinize malzemenin adını, kodunu ve adedini yazarak yeni malzemeler tanımlayabilirsiniz. ‘Ürünü Kullan’ ve ‘Stok Gir’ butonları adedin (sırasıyla) belirttiğiniz miktarda azalıp artmasını sağlayacaktır. ‘Stok Hareketleri’  butonuna tıklayarak o malzemenin hangi tarihte ve saat kaçta giriş-çıkışının yaptıldığını ve işlemi kimin gerçekleştirdiğini görebileceksiniz. 
  • Aralık ayında sistemimizin tasarımını yeniledik. Artık klasik ve pratik görünüm olarak iki farklı tasarım sunmak yerine sizlere çok daha keyifli ve estetik tek bir tasarım sunuyoruz. Daha önceden sistemimizi kullanan hekimlerimizin yeni tasarıma alışmak konusunda tereddütleri olabilir, fakat bu tasarım sayesinde çoğu özelliği çok daha rahat kullanacaklarından eminiz.

Yukarıda belirttiğimiz önemli ve temel değişikliklerin ve yeniliklerin yanı sıra daha küçük çaptaki düzenlemelerimizin bir kısmı da şunlar:

  • Tahsilat bazlı primlere hekim bazında detaylı raporlama özelliğimiz eklendi. Tahsilat raporlamalarındaki hatalarımız giderildi. Böylece artık tahsilat raporlamalarınızı daha detaylı ve eksiksiz bir biçimde oluşturabilirsiniz.
  • Hekimlerimizin talebi üzerine yaklaşan randevular yazdırıldığında artık randevuya ait alınmış notlar da alınan çıktıda görünüyor. Bunun yanında, ödemesi bulunan hastaların raporlarını da güncelledik: Ödenecek tutara ek olarak tedavi işleminin ‘toplam tutar’ı ve ‘ödenen tutar’ı sisteme eklendi.

DentalBulut olarak esas hedefimiz diş hekimlerimizin işlerini en kolay ve güvenli şekilde yapabilmelerini sağlamak. Biz de bu uğurda bu sene yepyeni bir şekilde karşınızdayız. Sizin istekleriniz ve şikayetleriniz doğrultusunda yapılan bu yenilikler ilerde yine sizin taleplerinizle birlikte şekillenecek. Bu yüzden yorumlarınız bizim için çok kıymetli. Dental Hasta Takip Sistemi içinde yer alan ‘Yardım’ bölümünden yaptığımız güncellemeleri görebilir, eğitim videolarımızı izleyebilir veya destek talebi oluşturabilirsiniz. Websitemizde bulunan Canlı Destek Hattı da DentalBulut’ta sorun yaşayan tüm hekimlerimizin sorunlarını gidermek için hizmetinizde. Tüm bunların yanında bir diş hekimi olarak siz de bu içeriğin altına bizden beklediklerinizi yorum olarak yazabilirsiniz. DentalBulut olarak diş hekimlerimize hizmet vermekten, sağlık alanında çok önemli roller oynayan diş hekimlerimizin yardımına koşmaktan gurur duyuyoruz. Çok güzel, sağlıklı ve umut dolu bir yeni yıl dileğiyle. 2019’da daha da güçlü bir şekilde karşınızda olacağız!