Diş hekimleri ve diş Klinikleri için tasarlanmış olan hasta takip programı kullanmanın avantajlarını DentalBulut ailesi olarak sizlere açıklıyoruz!

Günümüzde dijitalleşme, firmalar için inovatif bir dönüşüm kaynağı olmuştur. Bu dönüşümün başlıca sebepleri arasında pandemi, teknolojinin hızla ilerlemesi ve verimliliğe daha fazla önem verilmesi gibi konular yer almaktadır. Dijitalleşme süreci, sağlık sektöründe yer alan diş kliniklerini ve diş hekimlerini de etkilemiştir. Dijital dönüşüm çözümleri ile diş hekimleri ve diş klinikleri, hastalarını e-posta ve SMS ile bilgilendirme ve hastalarına dijital hasta takibi ve kaydı sunma, e-fatura ve E-serbest meslek makbuzu kesme gibi fırsatlara kavuşmuştur. Bu fırsatlar hem diş doktorlarına hem de hastalara birtakım kolaylıkları ve daha kaliteli hizmet standartlarını beraberinde getirmiştir. DentalBulut ailesi olarak sunmuş olduğumuz hasta takip ve yönetim programının diş hekimleri ve diş klinikleri açısından ne gibi avantajlar sağladığı ise şu şekilde özetlenebilir:

  • Yer ve zaman tasarrufu sağlar,
  • Kâğıt israfını önler,
  • Müşteri yönetimini kolaylaştırır,
  • Arşiv ve raporlama imkânı sunar,
  • Süreçlerin daha yakından takip edilmesini sağlar,
  • E-Nabız verilerinin gönderimini sağlar,
  • E-Fatura, E-SMM gibi dijital faturalandırma işlemlerine entegre çözümler sunar,
  • Randevu takibi sağlar,
  • Hastalarını bilgilendirmek adına SMS gönderimi imkânı sunar,
  • Stok takibi sağlar,
  • Hasta memnuniyetini artırır.

Sonuç olarak özetlemek gerekirse; diş hekimleri ve diş klinikleri için hasta takip programı vazgeçilmez araçlardan biri olmuştur. E-Fatura, SMS, e-Nabız ve diğer tedavi süreçlerini kapsayan dönemde; işlemler dijital ortama aktarılarak daha kolay bir şekilde yürütülmektedir. Bu da hastaların markaya olan algısını olumlu arttırmakta ve prestij sağlamaktadır. Konu hakkında detaylı bilgi almak için Diş hekimleri için hasta takip programı nedir? başlıklı blog yazımıza göz atabilirsiniz.

 

14 Gün Deneme İmkanı
Şimdi Ücretsiz Deneyin!

 

Sıkça Sorulan Sorular

DentalBulut Nedir?

DentalBulut, 2010 yılından bu yana profesyonel olarak yazılım sektörüne ait olan SekizBit firması tarafından kurulmuştur. Sekizbit ağırlıklı olarak sağlık sektörüne yönelik hayatı kolaylaştırıcı profesyonel yazılım çözümleri üretmektedir.

Neden DentalBulut Dental Hasta Takip Programını Tercih Etmeliyim?

Kullanımı pratik, uygun fiyatlı, memnuniyet oranı yüksek, deneme imkanı sunulan ve en önemlisi; satış sonrası destek imkanı bulunduğu için DentalBulut’u gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

DentalBulut’un Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

DentalBulut’un öne çıkan özelliklerine özellikler menüsünden ulaşabilirsiniz.

DentalBulut’un Ücretsiz Deneme İmkanı Var Mıdır?

Evet, DentalBulut ailesi olarak 14 gün ücretsiz deneme imkanı sunuyoruz.

DentalBulut’un Aylık ve Yıllık Ödeme Seçenekleri Var Mıdır?

Evet, DentalBulut’un ödeme seçeneklerine fiyatlar menüsünden ulaşabilirsiniz.