Diş kliniği yönetim yazılımınızı değiştirmeye karar vermek göz korkutucu olabilir. Dikkate alınması gereken o kadar çok faktör var ki; Zaman kazandıracak mı? Masrafları azaltacak mı? Ekibim bunu kullanabilecek mi? Gün geçtikçe kullanılan bilgi teknolojileri günlük hayatımıza ve iş hayatımıza yön vermektedir. Son yıllarda yükselen teknoloji ile birlikte bulut yazılım endüstrisi gelişmiştir. Artık şirketler bilgiye her yerden ve her zaman ulaşmak istemektedir. Bulut yazılımlarda internet üzerinden erişim sağlanması yoluyla bilgiye ulaşılmaktadır.

Kullanım Kolaylığı

Kullanım kolaylığı günümüzde çok önemli bir faktördür – pek çok durumda basit çözümler yerine aşırı karışık ve karmaşık tasarımlar kullanılmaktadır. Yeni bir yazılıma geçiş yapan herhangi bir ekip için kullanım kolaylığı çok önemlidir. Basit ama işlerinizi rahatlatabilecek ürünler daha ilgi çekici olacak ve seçim yapmanız konusundaki stresi ve endişeyi azaltacaktır. Bu, herhangi bir yazılım platformunun tasarımında hafife alınmaması ve gözden kaçırılmaması için zaman harcanması gereken bir şeydir. Göz önünde bulundurulması gereken bir diğer önemli faktör, yeni personel uygulamaya katıldığında eğitime ne kadar zaman ayrılması gerektiğidir. Verimlilik perspektifinde işe sorunsuz geçişlerde, hızlı bir şekilde yazılımın kullanımının çözülmesi ve ekibin bir parçası olunması personelinizin kendini iyi ve güvende hissetmeleri için önemlidir.

Tasarım Kolaylığı Yaptığımız İşin Merkezindedir

Kullanım kolaylığı, DentalBulut’un en önemli parçasıdır. Müşterilerimizin yazılımı kullanmaktan keyif almalarını, onu nasıl kullanacaklarını hızlı bir şekilde öğrenmelerini, böylece onu benimsemelerini ve etkileşime geçmelerini ve onu iyi bir şekilde kullanmaya devam etmelerini istiyoruz. Bizim için sadelik pek çok yönüyle önemlidir. Örneğin, tek bir tıklama yeterli olacaksa, neden kullanıcı bir görev için fareyi üç kez tıklasın? Resepsiyondan kliniğe, uygulama yönetiminden diğer uygulayıcılara kadar tüm kullanıcıların bakış açısıyla sistem içindeki her iş akışına sürekli olarak bakıyoruz. DentalBulut; randevu takibi, hasta kayıtları ve tedavi planları oluşturabildiğiniz bir bulut yazılımdır. – her zaman kendimize meydan okuyoruz, yazılımımızı daha basit hale getirebilir miyiz? Müşterimizin hayatını kolaylaştıracak mı?”. Kullanmanın ne kadar basit ve kolay olduğunu kendiniz görmek için bugün deneme sürümünüzü başlatabilirsiniz.  

Dentalbuluta Veri̇ Aktarma Kolaylığı

Kullandığınız diş kliniği yazılımından başka bir yazılıma geçmek göz korkutucu olabilmektedir. Verilerin aktarımı stresli bir süreç olabilir. Ancak DentalBulut sisteminde veri aktarımı kolaydır ve başka diş kliniği yazılımında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Veri aktarma konusunda daha çok bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Dentalbulut İle Veri Kaybi Riskini Sıfıra İndirin

Dijital ortamlarda tutulan diş kliniği verileniz hakkında yetkisiz erişim ve veri kaybı endişenizin olabilir. DentalBulut diş hekimi hasta takip programı olarak en iyi bulut servis sağlayıcı şirketleri ile çalışıyoruz. Bulut sistemlerde yedeklenen veriler, olası bir veri kaybı ihtimalinde bulut üzerinde yaratılan sanal sunucular üzerinde yedeklenerek verilere sıkıntısız bir şekilde erişmenizi sağlıyor. Bu durum sadece veri kurtarmakla sınırlı değil, ayrıca işlerinizin aksamamasına olanak tanıyor. Bulut tabanlı veri yedekleme servisleri kullanıcılara profesyonel destek hizmeti sunuyor. Bu sayede yaşadığınız problemlere en kısa sürede en iyi çözüm ile cevap verilir

NOT: 2023 yılına özel diş hekimlerinin muayenehanelerinde, özel ağız ve diş kliniklerinde göz önünde bulundurması gereken TDB Fiyat Listesi 2023 yayınlandı.