DentalBulut’a verilerinizi aktarmak düşündüğünüzden çok daha kolay!

“Hasta bilgi yönetimi için başka bir yazılım kullanıyordum, fakat DentalBulut’a geçmeyi düşünüyorum. DentalBulut veri aktarımı için ücret alıyor mu?”

Verilerinizi daha önce kullandığınız başka bir yazılımda veya Excel’de tutuyorsanız, DentalBulut sistemine kolayca ve çok kısa bir sürede ücretsiz aktarabiliriz. Bu durumda tek yapmanız gereken programdan aldığınız yedekleri bize iletmeniz! Süreç içerisinde yaşadığınız herhangi bir sıkıntıda destek ekibimiz bilgisayarınıza uzaktan bağlanarak sizlere yardımcı olmaktadır. Bu aktarım süreci için DentalBulut herhangi bir ücret talep etmemektedir.

“Veri aktarımı ne kadar zaman alıyor?”

Klinik veri aktarımı herhangi bir problem yaşanmadığı sürece 1-2 saat içerisinde tamamlanmaktadır.

“DentalBulut’a geçme konusunda kararsızım ve sadece 14 günlük ücretsiz deneme sürümünü kullanmak istiyorum. Verilerimin yedekleri bu durumda da DentalBulut’a ücretsiz aktarılıyor mu?”

Evet. DentalBulut olarak deneme sürümü kullanan hekimlerimize de veri aktarımları konusunda aynı şekilde yardımcı oluyoruz. Deneme sürümü ya da aylık/yıllık ücretli sürümleri kullanmanız fark etmiyor.

“Verilerimi DentalBulut’a aktarmak ne işime yarayacak?”

Veri aktarımı sayede hem hasta bilgileriniz kaybolmamış olur, hem de DentalBulut’a adaptasyon süreciniz hızlanır.

Siz de DentalBulut ile bulut bilişim teknolojisinin avantajlarından yararlanmak ve klinik veri aktarımı hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız:

  • DentalBulut sitesindeki “Canlı Destek” bölümüne yazarak,
  • İletişim formunu doldurarak, ya da
  • 0216 337 72 93 ’ü arayarak bize ulaşabilirsiniz.